Tilbage til Verdens højeste hus

Tilbage til Verdens højeste hus

I det magiske højhus midt i din by er der nye eventyr på hver eneste af de tusind etager. Sammen med dine venner prøver du verdens længste rutchebane og møder egern med grønne badehætter.

Karakterer du møder på rejsen

del 2 af 2

Du ligger i din seng. Snart falder du i søvn. Men du vil ikke falde i søvn uden at være sikker på at drømme en god drøm. Det kan Vilter Ørngot hjælpe dig med. Vilter er verdensmester i sjove og spændende drømme. Hans fantasi har ingen grænser, og han vil meget gerne have dig med på sine drømmerejser. Så hold godt fast i dynen, for her er din drøm.

Du vågner af, at nogen snorker højlydt. Du prøver at vende dig væk fra lyden, men mærker, at noget ikke er, som det plejer.
Hvor er jeg, tænker du. Du ligger midt i en kæmpestor, rund seng, og over dig er der en lysende stjernehimmel i loftet. Det er ret mørkt, men du kan se, at der står senge overalt i rummet. Der er himmelsenge, vandsenge, køjesenge, rejsesenge, enkeltsenge, dobbeltsenge, børnesenge, sovesofaer, luftmadrasser og hængekøjer. Mørkeblå rullegardiner med måner og stjerner er trukket ned foran de mange vinduer. Ved siden af dig i sengen ligger Vilter Ørngot i sin stribede pyjamas og snorker. Han har sin flyverhjelm på, og flyverbrillerne er trukket ned foran øjnene.

“Vilter, vågn op, jeg tror jeg er vågnet i en drøm,” siger du.
Vilter snorker videre, og du skubber til ham. Han vender sig om i søvne og trækker dynen op over hovedet.

Vil du læse mere?

Denne godnathistorie er en del af Drømmepakke 1

Udover denne historie får du 9 andre spændende, sjove og skøre godnathistorier hvor dit barn har hovedrollen sammen med Vilter Ørngot, verdens bedste drømmepilot. Lad dit barn drømme med Vilter i aften!