Prøv Vilters godnathistorier gratis

En ny måde at læse godnathistorier på.

Med dit barn i hovedrollen!

Når du indtaster dit barns navn, bamse, venner og hjemby, bliver det centrum i en personliggjort historie, der hjælper dit barn med at falde i søvn.

Med appen Vilters Godnathistorier får du adgang til mere end 70 fortællinger, der hjælper dit barn med at falde i søvn.

Med sig i godnathistorierne har dit barn Vilter Ørngot, verdens bedste drømmemager og drømmemakker. Han gør alt muligt med sine drømmebolsjer.

Sammen flyver de til fjerne verdener, møder talende dyr og får magiske kræfter. Pludselig står der et sejlskib på jeres gade, sengen kan flyve, og der er et bundløst badekar i stuen.

Hver historie tager 10-20 minutter at læse højt for dit barn.

Drømmehistorierne kombineres med de skønneste tegninger, og efter hver godnathistorie får dit barn lov til at falde til ro til Vilters egen godnatsang.

Med Vilters app får du også hjælp til at få dit barn klar til at gå i seng. Hver aften sender Vilter en ny hilsen om at det er ved at være sengetid, og han hjælper dit barn med at få nattøj på og børste tænder og gør det til en leg at blive grydeklar.

Hvis det lyder spændende, kan du modtage de første tre historier helt gratis – og uforpligtende. Udfyld formularen, så sender vi den første historie med det samme med e-mail. 

Det er helt gratis at prøve Vilters historier, og han glæder sig til at tage dit barn med i fantasifyldte drømme!

Verdens bedste app ved sengetid

Vilters Godnathistorier

Download Vilters app og start din gratis prøveperiode. Det er næsten snyd hvor nemt det bliver at putte dit barn! ?

Det siger vores læsere