Omvendtplaneten

Omvendtplaneten

I en rumraket fuld af pandaer flyver du og Vilter til en fjern planet, hvor alt er omvendt. Det er mærkeligt, men temmelig sjovt!

Karakterer du møder på rejsen

Det banker.
Det banker igen, men hvor kommer det fra? Du er ikke helt vågen og lidt forvirret. Det er helt mørkt på dit værelse.
Bank, bank-bank.
Er det på vinduet? Men hvem banker på dit vindue midt om natten? Og hvad er det i øvrigt for en lyd, du kan høre? Det lyder næsten som en støvsuger bare meget højere.
Du kigger ud gennem vinduet, men der er kulsort. Du åbner det forsigtigt, og lyden vælter ind over dig. Det lyder virkelig som verdens største støvsuger.
”(barnets navn)! SIG MIG, HAR DU HØ I ØRERNE?” lyder det så, og du genkender straks stemmen: Vilter Ørngot!
”JEG HAR BANKET MINDST 100 GANGE PÅ DIT VINDUE. KOM NU. VI HAR TRAVLT,” råber han for at overdøve larmen.

Nu har dine øjne vænnet sig til mørket, og Vilters strittende, røde hår bliver tydeligt. Han har højre arm i vejret, og i hånden holder han en stor, rød ballon.
”Hvad skal vi?” spørger du nysgerrigt.
”DU ER HELDIG, MIN VEN,” svarer Vilter. ”JEG HAR FÅET BILLETTER TIL OMVENDTPLANETEN, OG VI SKAL AF STED LIGE NU. FAKTISK VENTER DE ANDRE PÅ OS, SÅ TAG EN TRØJE PÅ. DET ER BEDST AT VÆRE FORBEREDT PÅ AL SLAGS VEJR.”
”Omvendtplaneten? Hvad er det for noget?” spørger du.
”DET ER DET SJOVESTE STED UDEN FOR JORDEN. MEN KOM NU. SKIBET FLYVER OM UNDER ET MINUT, OG MIN HALS FALDER AF, HVIS JEG SKAL BLIVE VED MED AT RÅBE SÅDAN HER.
”Skibet? Jamen…”
”IKKE FLERE SPØRGSMÅL, (barnets navn)! VIL DU MED PÅ DET SJOVESTE EVENTYR, DU NOGENSINDE HAR VÆRET PÅ, ELLER VIL DU BARE LIGGE I DIN SENG LIGESOM ALLE ANDRE BØRN?”

Vil du læse mere?

Denne godnathistorie er en del af Drømmepakke 1

Udover denne historie får du 9 andre spændende, sjove og skøre godnathistorier hvor dit barn har hovedrollen sammen med Vilter Ørngot, verdens bedste drømmepilot. Lad dit barn drømme med Vilter i aften!