Ved du, hvor slimet der er i munden på en hval? – del 1

Ved du, hvor slimet der er i munden på en hval?

del 1 af 2

Sammen med Vilter lader du dig sluge af hvalen Vidda og går på eventyr i en mund fuld af mærkelige dyr.

Karakterer du møder i drømmen:

del 1 af 2

Der er noget, du har gået og tænkt på. Faktisk har du også drømt om det: Dengang du tog med Vilter til Den Afrikanske Savanne og vandt det store strudsevæddeløb, så du en ny knap i Vilters magiske luftballon. Trykkede man på den, kunne man komme ind i munden på en hval, og det kunne da være det vildeste nogensinde.

Det var nu også sjovt på savannen, men lige siden, du så knappen, har du tænkt på, hvad der ville ske, hvis du trykkede på den. For hvem har nogensinde været inde i munden på en hval og kommet ud igen, så de kunne fortælle om det? Ingen! Du kan måske blive den første nogensinde overhovedet!

Så nu ligger du her i din seng og drømmer, at du ligger i din seng og venter på det særlige bank fra Vilter på dit vindue. BANK BANK-BANK BANK. Sådan skal det lyde, og så ved du, at han venter udenfor i luftballonen, der kan flyve jer lige ind i hvalens mund.

Du lytter. Du lytter endnu mere. Dine ører er helt øre af at lytte. Hov, hvad var det? Du strækker dine ører så langt, at de næsten flyver af. Men det eneste, du kan høre, er lyden af stilhed. Og det lyder ikke af særlig meget.

Hov! Nu var det der altså igen. Det lød bestemt som en, der snorkede. Og det kom nede fra fodenden af din seng. Kan det være Vilter? Du løfter dynen lidt. Og lidt mere. Det er mørkt, så det er svært at se andet end mørke. Hvad er det, der ligger der? Det kan da ikke være Vilter. Det er… Det er bamse. Så kan det ikke være et snork, du hørte.

“SNOOORK.”
Gisp! Det var et snork. Og det kom fra bamse. Du kigger godt efter, og nu kan du faktisk se, at bamse trækker vejret og har lukkede øjne. Hvad i alverden foregår der?

Du prikker lidt til bamse. Ingen reaktion, men du kan mærke, at den mærkes helt varm. Du prikker igen.
“Så hold dog op med det prikkeri, (barnets navn). Jeg ligger jo og sover,” siger bamse.
Gisp! bamse taler! bamse er levende!

Vil du læse mere?

Denne godnathistorie er en del af Drømmepakke 4

Udover denne historie får du 9 andre spændende, sjove og skøre godnathistorier hvor dit barn har hovedrollen sammen med Vilter Ørngot, verdens bedste drømmepilot. Lad dit barn drømme med Vilter i aften!