Væddeløb og mærkelige mysterier på den afrikanske savanne – del 2

Væddeløb og mærkelige mysterier på den afrikanske savanne

del 2 af 2

Den er helt gal med høvding Hennings røde underbukser, og (barnets navn) gør sig til chef-detektiv for at løse mysteriet. Hurtigt kommer tottenhotterne i søgelyset.

Karakterer du møder i drømmen:

del 2 af 2

Der står en dame i lilla kjole foran dig, da du åbner øjnene.
”Ndugu tsahanka?” siger hun og ser venligt på dig.
Du kigger på bamse for at få hjælp til at forstå, hvad hun siger, men bamse siger ikke noget. Du tænker på den nat, hvor bamse var levende og I snakkede om alt muligt, og du minder dig selv om, at du skal spørge Vilter, om han har flere gør-bamse-levende bolsjer.

“Ndugu tsahanka, (barnets navn)?” siger damen igen, og du forstår stadig ikke et kuk. Du ved faktisk ikke en gang helt, hvor du er, du kan bare se, at du ligger midt i en kæmpe pude i et stort, hvidt telt. Rundt omkring går der andre lilla damer. Og der – midt i det hele – står en kamel.
Fire mænd med store sabler hopper op på en trampolin og videre op på ryggen af kamelen. De ser alle sammen enormt vrede ud. En af dem råber højt og peger ud af en åbning i teltet, og kamelen styrter ud i solskinnet, mens mændene svinger sablerne.

Nu husker du! Du kom i går med Vilter her til den afrikanske savanne, og du vandt strudsevæddeløbet og mødte høvding Henning – den sorteste mand, du nogensinde har set. Og så faldt du i søvn.
Men hvad er det, der nu foregår i teltet med vrede mænd og en kamel i fuldt firspring?

Pludselig ser du en dreng med et gigantisk øje og en sjov hat. Han ligner en, du kender. Så forsvinder det store øje, og han har i stedet et almindeligt øje, og nu kan du sagtens se, at det selvfølgelig er Vilter Ørngot, verdens bedste drømmepilot. I hånden har han et forstørrelsesglas, og det var det, han havde sat for øjet, så det blev gigantisk.

Vil du læse mere?

Denne godnathistorie er en del af Drømmepakke 4

Udover denne historie får du 9 andre spændende, sjove og skøre godnathistorier hvor dit barn har hovedrollen sammen med Vilter Ørngot, verdens bedste drømmepilot. Lad dit barn drømme med Vilter i aften!