Læs selv drømme 1

10 historier

Læs-selv drømme

DKK99.00

10 læs-selv historier med dit barn og Vilter Ørngot i hovedrollen. Dit barn læser selv – om sig selv! De er skrevet i jeg-form, hvor jeg er barnet selv.

Kan man læse sig selv i søvn med Vilters læs selv-godnathistorier? Det er endnu ikke videnskabeligt bevist, men vi garanterer til gengæld, at dit barn får en læseoplevelse ud over det sædvanlige. Sammen med Vilter Ørngot, verdens bedste drømmepilot, kan alt ske – og det gør det!

Selv om historierne kan læses når som helst på dagen, er de særligt egnede som godnatlæsning hvor dit barn læser højt for dig. At læse en historie, hvor man selv er en del af fortællingen, er sjovere end at læse alt mulig andet. Vores håb er derfor, at vi ikke bare kan få børn til at falde lettere i søvn med vores læs selv-historier, men også få flere til at læse mere. Lad det komme an på en prøve!

Historierne har lix-tal fra 9-18, og er beregnet til børn fra 1. til 4.klasse alt efter, hvor godt de læser. Og det er bare om at komme igang, for i læs selv- historierne kommer dit barn til at spille kamp med den verdensberømte fodboldspiller Gonaldo, drage på dragetur med Vilter, redde yndlingsbamsen med Vilters ubåd, tegne magiske tegninger, lege skybolds-krig og holde den vildeste fest for de bedste venner. Om natten!

Hvis du ikke allerede er medlem på vilter.dk, bliver du det automatisk, når du har købt drømmepakken. Så får du ubegrænset adgang til alle de godnathistorier, du har købt på vilter.dk.

Læs-selv drømmepakke 1 - læs selv historier for 1.-4. klasse
10 historier

Hvilke historier indgår i Læs-selv drømmepakken?

Spørgsmål & svar om vilter.dk

Bliver jeg medlem, når jeg vælger at prøve de 5 gratis historier?

Nej, du bliver ikke medlem. Når du skriver dig op til at prøve Vilters 5 gratis godnathistorier, kommer du på vores mailingliste. Herefter modtager du dine gratis historier med e-mail, en om dagen i fem dage. Du kan når som helst afmelde dig igen.

Fordelen ved at blive medlem er, at du kan læse de gratis historier direkte på vilter.dk og ikke behøver at finde dem frem i din indbakke. Du får også adgang til de gratis historier med det samme og kan selv vælge, hvornår du vil læse dem for dit barn og i hvilken rækkefølge.

Hvordan modtager jeg godnathistorierne?

Når du vælger at prøve Vilters 5 gratis historier, modtager du dem med e-mail. Hvis du køber en af vores drømmepakker, kan du logge ind og læse historierne på vilter.dk.

Vilters gratis godnathistorier er også  tilgængelige på vilter.dk hvis du opretter et gratis medlemsskab. Så skal du ikke rode rundt i din indbakke for at finde godnathistorierne.

Hvordan fungerer medlemsskab?

Du kan når som helst blive medlem af vilter.dk. Det koster ikke noget, hverken nu eller senere at være medlem, med mindre, du vælger at købe flere historier med Vilter Ørngot.

Som medlem kan du logge dig ind på vilter.dk og læse alle de historier, du har købt. Du kan også ændre de personlige oplysninger, der er med i historierne. Det er meget praktisk, hvis dit barn får en ny yndlingsbamse, eller I flytter til en ny by.

Hvad med mit privatliv?

Det blander vi os ikke i!

Spøg til side: På vilter.dk går vi meget op i, at dine oplysninger bliver behandlet korrekt. Vi har selv børn og kunne aldrig drømme om at videregive selv de mest basale oplysninger om vores guldklumper, med mindre vi var sikre på, at sikkerheden er i orden. Det er den på vilter.dk, og vi lever selvfølgelig op til de nye strenge EU-regler om håndtering af persondata, EU General Data Protection Regulation (GDPR) som er gældende fra 25 maj 2018.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Det gør du under dine kontoindstillinger, når du er logget ind. Så sletter vi alle dine persondata, og de godnathistorier, du har købt, er ikke længere tilgængelige på vilter.dk. Husk, at dit medlemsskab er gratis.

Hvordan får mit barn hovedrollen i historierne?

Lige præcis hvordan dit barn kommer med i historierne er en erhvershemmelighed. Men vi kan afsløre, at det har noget med magi at gøre.

Grundtanken bag Vilters godnathistorier er, at de skal være personlige. Når du udfylder dit barns navn, bliver det automatisk en del af historien sammen med barnets yndlingstøjdyr og bedste venner. Det gør vores godnathistorier unikke, og vores undersøgelser viser, at børn er vilde med at være en del af Vilters historier.

Som en af vores læsere formulerer det:
“En fest. Det er jo sejt at være omdrejningspunkt”

Er det godt med slik ved sengetid?

Nej, desværre. Vi ville ønske, at det var, men der er intet, vi kan gøre ved det. Vilters magiske drømmebolsjer er selvfølgelig helt i orden. Dem deler han ud af i historierne, og så kan alting ske. Vi er ret sikre på, at de er sukkerfri.