Læs selv drømme 1

10 historier

Læs-selv drømme

10 læs-selv historier med dit barn og Vilter Ørngot i hovedrollen. Dit barn læser selv – om sig selv! De er skrevet i jeg-form, hvor jeg er barnet selv.

Kan man læse sig selv i søvn med Vilters læs selv-godnathistorier? Det er endnu ikke videnskabeligt bevist, men vi garanterer til gengæld, at dit barn får en læseoplevelse ud over det sædvanlige. Sammen med Vilter Ørngot, verdens bedste drømmepilot, kan alt ske – og det gør det!

Selv om historierne kan læses når som helst på dagen, er de særligt egnede som godnatlæsning hvor dit barn læser højt for dig. At læse en historie, hvor man selv er en del af fortællingen, er sjovere end at læse alt mulig andet. Vores håb er derfor, at vi ikke bare kan få børn til at falde lettere i søvn med vores læs selv-historier, men også få flere til at læse mere. Lad det komme an på en prøve!

Historierne har lix-tal fra 9-18, og er beregnet til børn fra 1. til 4.klasse alt efter, hvor godt de læser. Og det er bare om at komme igang, for i læs selv- historierne kommer dit barn til at spille kamp med den verdensberømte fodboldspiller Gonaldo, drage på dragetur med Vilter, redde yndlingsbamsen med Vilters ubåd, tegne magiske tegninger, lege skybolds-krig og holde den vildeste fest for de bedste venner. Om natten!

Hvis du ikke allerede er medlem på vilter.dk, bliver du det automatisk, når du har købt drømmepakken. Så får du ubegrænset adgang til alle de godnathistorier, du har købt på vilter.dk.

Læs-selv drømmepakke 1 - læs selv historier for 1.-4. klasse
10 historier

Hvilke historier indgår i Læs-selv drømmepakken?