Tandfeen, pingvinerne og den stjålne krone – del 2 af 2

Vilter i pingvinernes by på Sydpolen

Tandfeen, pingvinerne og den stjålne krone

del 2 af 2

I er kommet til pingvinerne på Sydpolen med Vilter for at få at vide, hvad tandfeen bruger alle de tænder til, hun samler ind. I bliver dog i stedet rodet ind i et mysterium om en forsvunden tandkrone.

Karakterer du møder på rejsen
Vilter i pingvinernes by på Sydpolen

del 2 af 2

Du fryser. Dine tænder klaprer. Selv din numse ryster, og den er kold som is. Hvad i alverden foregår der? Og hvorfor kan du ingenting se?
Nårh, du havde glemt at åbne øjnene. Nu kigger du rundt i den flotteste iglo af is, du nogensinde har set, og du husker, at du faldt i søvn til Vilters godnatmelodi, som han spillede for Plingo, den flotteste pingvin med den flotteste iglo på hele Sydpolen.

”Vågn op, vågn op,” siger du til Vilter, ven3 og Plingo, som alle sover på den store is-sofa med snepuder, der har gjort din numse og resten af din krop helt kold. ”Vi spilder tiden med det soveri, vi skal jo finde kongens tandkrone, inden festen på slottet går i gang.”
ven3 og Vilter sætter sig op, stive i kroppen af kulde. Vilter deler straks flere frys-ikke-drømmebolsjer ud til dig og ven3, så I kan få varmen, men Plingo vil hellere have et god-hår-dag-bolsje. Mens I gumler på bolsjerne, fortæller Plingo, at han faktisk har en mistanke om, hvem der har stjålet tandkronen.

Hvert år til festen bliver kronen lånt ud til den, der har bygget den flotteste iglo, og igen i år bliver det uden tvivl Plingo, der vinder. Det er nogle af de andre pingviner ved at være trætte af. Især Svendsen, en lille hjulbenet pingvin, der engang var en af de bedste til at springe i vandet fra de højeste isbjerge, men efter en rygskade gik han ind i byggebranchen i stedet. Han bygger de flotteste igloer på hele Sydpolen, siger han, men det er altså Plingo, der vinder konkurrencen hver gang.

Vil du læse mere?

Denne godnathistorie er en del af Drømmepakke 5

I denne drømmepakke får du også 9 andre sjove, spændende og tossede godnathistorier hvor DIT barn har hovedrollen sammen med verdens bedste drømmepilot, Vilter Ørngot. Giv dit barn noget at drømme om i aften!