En historie om en hel masse bandeord

Vilter hos Mund-sieur Bisset

En historie om en hel masse bandeord

Det er sjovt at bruge bandeord. Men de voksne siger, at du ikke må. Det har Vilter heldigvis sin helt egen løsning på i denne godnathistorie.

Karakterer du møder på rejsen
Vilter hos Mund-sieur Bisset

”Av, for helgoland da!”
Du åbner straks øjnene. Hvem var det? Og hvad var det for et ord?
”For finken da, så hold dog op!” råber stemmen fra mørket.
Du tænder lyset på dit værelse, og der står den nederste halvdel af verdens bedste drømmepilot, Vilter Ørngot. Den øverste halvdel er foldet langt ned i hans rejsekuffert.

Nu rejser han sig op – med en musefælde på den ene tommeltot og en anden på næsen.
”(barnets navn), er det dig, der har lagt musefælder i min kuffert? Hold straks op med det, de gør tosset ondt.”
“Jeg har hverken lagt musefælder eller næsefælder ud,” siger du og forsøger at lade være med at grine, men det er svært, for Vilter ser ret sjov ud med fælder på.
”Jeg leder efter min gyngehest med raketmotorer på, har du set den?” spørger han, og du ville ønske, at du havde set den, for så kunne du måske prøve den. Gyngehest med raketmotor i fuld fart ned ad et hustag sammen med ven2 ville være ret sjovt – hvis I altså først havde fået et af Vilters flyvebolsjer.

”NEJ, for syv sytten, nu har jeg da aldrig…” lyder det højt og arrigt nede fra kufferten, som Vilter igen har stukket hovedet ned i. Han kigger op igen med en Nutella-mad på den ene kind. Så leder han videre i kufferten.
”Ha!” råber Vilter glad. ”Den her har jeg ledt efter længe.”
Op af kufferten trækker han en lille zebra-unge, der vrinsker og ryster sin manke. Så laver den en ikke så lille zebra-pære lige ned på Vilters sko.
”Aj, men for hulan da, din drønnert.”

Vil du læse mere?

Denne godnathistorie er en del af Drømmepakke 5

I denne drømmepakke får du også 9 andre sjove, spændende og tossede godnathistorier hvor DIT barn har hovedrollen sammen med verdens bedste drømmepilot, Vilter Ørngot. Giv dit barn noget at drømme om i aften!