Den blodrøde Ferrari

Den blodrøde Ferrari

Har du prøvet at køre bil før? Du får lov til at sidde bag rattet i den vildeste Ferrari. På motorvejen! Aldrig har en biltur været så sjov.

Karakterer du møder på turen

Vrruuuuum!
Du vågner af en høj lyd. Det er mørkt på dit værelse, og alt virker, som det plejer. Måske var lyden fra en drøm, tænker du og vil gerne bare sove videre.
Vrruuuuum!
Nej, det er i hvert fald ikke en lyd fra en drøm. Den kommer udefra! Du lister hen til vinduet, og kigger ud. Under en gadelygte står en blodrød Ferrari. Du ved ikke helt, hvordan du ved, at det er en Ferrari, men du er ikke i tvivl. Dét der, det er en Ferrari! Og så her i din hjemby!
Du er ikke sikker på, at du nogensinde har set så sej en sportsvogn i din hjemby før. Motoren laver endnu et højt vræl, og bilen blinker med lygterne. Blinker den til dig? Det er, som om den vil have dig til at komme ud til den.

Du skynder dig at få noget tøj på og lister ud af huset, selv om du er ret sikker på, at dine forældre ikke vil have, at du går ud til fremmede biler midt om natten. Den blodrøde Ferrari blinker til dig igen, og du går forsigtigt hen til den og kigger ind ad vinduet. Der er mørkt inde i bilen. Så glider vinduet lydløst ned.

Selvfølgelig! Du ler højt, da du ser, hvem der sidder bag rattet. Vilter Ørngot! Verdens bedste drømmepilot. Og nok verdens eneste. Men stadig den bedste. Han smiler sit bredeste smil med flyverbrillerne trukket ned foran øjnene. Hans hår stritter frem under flyverhjelmen – næsten lige så rødt som Ferrarien.
“Kan du så kravle ind på passagersædet, (barnets navn)! Ferrarier gider ikke holde stille særlig lang tid ad gangen,” siger Vilter.
Du skynder dig rundt om bilen og hopper ind. Døren når knap nok at smække, før Vilter trykker speederen i bund.

Wow! Du bliver presset tilbage i sædet. Det føles, som om dine øjne er ved at bore sig gennem dit hoved og hele vejen om i din nakke. Bilen er vildt hurtig! I nærmest flyver ned ad gaden, og Vilter tager svingene med fuldt fart og hvinende dæk. I kører forbi dine venners hus, og du når lige at håbe, at ven1 og ven2 vågner af den brølende motor. Det må du spørge dem om i morgen!

Vil du læse mere?

Denne godnathistorie er en del af Drømmepakke 3

Udover denne historie får du 9 andre spændende, sjove og skøre godnathistorier hvor dit barn har hovedrollen sammen med Vilter Ørngot, verdens bedste drømmepilot. Lad dit barn drømme med Vilter i aften!