Boksehandsker, buksevand og en magisk guldhest

Boksehandsker, buksevand og en magisk guldhest

Kan man gå ind i et computerspil og blive en del af handlingen? Selvfølgelig! Men pas på, for der er både cowboydere, vilde heste og risiko for buksevand…

Karakterer du møder på rejsen

Lige i det øjeblik, du vågner, er du lysvågen.
Du ser dig hurtigt omkring – hvor er Vilter? Er han ikke kommet endnu? Du har glædet dig sådan til i nat, for der er noget, du gerne vil spørge ham om: Den anden dag hørte du en historie om en sej pige, der vandt nogle magiske støvler i en flødebollekonkurrence. Støvlerne kunne tage syv-mile-skridt!

Først vidste du ikke helt, hvad syv-mile-skridt var for noget. Men så fik du at vide, at det var sådan nogle skridt, der var flere kilometer lange, så med bare et enkelt skridt kunne man komme fra din hjemby til en helt anden by. Og hvis man løb bare en lille bitte tur, kunne man havne i et helt andet land!

Sådan nogle støvler gad du godt prøve, og mon ikke verdens bedste drømmepilot kan klare den med et af sine drømmebolsjer? Men hvor er han? Hvor er Vilter Ørngot? Så ser du ham. Han sidder helt ovre i hjørnet af dit værelse og surmuler. Og hvad er det? Er det et kæmpe blåt øje, han har fået? Og er hans bukser ikke helt våde? Han har da vel ikke…? Nej, drømmepiloter tisser ikke i bukserne, det gør de da ikke. Gør de?

”Vilter?” siger du stille. ”Vilter, hvad er der sket?”
”Jeg vil ikke snakke om det.”
”Men, er du kommet til skade? Har du været oppe at slås?”
”Jeg vil ikke snakke om det, siger jeg jo.”
”Vil du låne nogle tørre bukser?” forsøger du. ”Det ser ud til, at de er blevet lidt… ja, altså, de ser lidt våde ud.”
”Jeg siger jo, at jeg ikke vil sige noget, siger jeg til dig.”
”Har du fået buksevand?”
”(barnets navn)! Vil du så holde op! Drømmepiloter får ikke buksevand. Slet ikke verdens bedste drømmepilot.”

Du siger ikke mere. Men du kan ikke lade være med at fnise. Du prøver at gøre det inde i dig selv, men der kommer alligevel nogle små fnis ud. Hi hi!
”Du skal ikke grine!” Vilter lyder lidt vred, men han smiler også lidt. ”Det var ikke mig,” siger han så.
”Hvem har så tisset i dine bukser?”
”INGEN HAR TISSET I MINE BUKSER” råber Vilter. ”Og desuden er det en fast regel, at man ikke må drille dem, der har våde bukser.”
”Den regel har jeg aldrig hørt om,” siger du.
”Jo, man må ikke slå på nogen, der er mindre end en selv, eller nogen der ligger ned eller har briller eller grimt tøj på, og man må ikke drille dem med stritører og våde bukser.”
”Dine ører stritter da kun en lille smule,” siger du og sprutter af grin. ”HAHAHA”

Vil du læse mere?

Denne godnathistorie er en del af Drømmepakke 2

Udover denne historie får du 9 andre spændende, sjove og skøre godnathistorier hvor dit barn har hovedrollen sammen med Vilter Ørngot, verdens bedste drømmepilot. Lad dit barn drømme med Vilter i aften!