En blog om børn og søvn

En blog om børn og søvn
9. marts 2018 Lars Henriksen
En blog om børn og søvn

Hvordan får man bedst sine børn i seng – uden nogen kommer til skade?

Og uden at man får sagt ting, der aldrig kan tages tilbage?

Det er alle spørgsmåls moder, hvis man er småbørnsforælder, og det er Lars Henriksen. Han er også journalist – med mange års erfaring med at researche, skære igennem al støjen og skabe overblik – og denne blog om børn og søvn er hans forsøg på at gøre netop det på et område, hvor følelser ofte vinder over fornuft.

At lægge sit barn i seng kan være en paradoksal oplevelse. Hele putteritualet er for mange der, de føler sig allertættest på deres barn, men også der, hvor man får allermest lyst til bare at flygte til et andet liv med mere mening og retfærdighed. Med to drenge på seks og ni år – og med mit store temperament og lille tålmodighed – har jeg dyrekøbte erfaringer med paradokset, men jeg fandt frem til en del af løsningen, i hvert fald for mig.

Jeg begyndte at fortælle skøre godnathistorier, jeg selv fandt på. Og som mine drenge altid indgik i. De var vilde med det, og jeg blev mindre ivrig efter bare at få hele godnatritualet overstået, så jeg kunne få min velfortjente voksentid.

Siden fandt jeg en åndsfælle i Anders Larson, en forælder til en af pigerne i min ældste drengs klasse, og sammen har vi nu skabt vilter.dk, som denne blog er en del af. Det er et helt univers af originale godnathistorier skræddersyet til netop det barn, der læser dem. Fokus er 130% på drømme, børn og søvn!

Vores og mange andre erfaring er nemlig, at børn har lettere ved at falde til ro og endda falde i søvn, når de selv er hovedperson i historien. Kombineret med skræddersyet musik og originale illustrationer vil vi give danske forældre et effektivt værktøj til at få en god afslutning på dagen.

Børn og søvn – hvad virker?

Men vi vil mere end være stedet for gode godnathistorier. Vi vil grave dybere i, hvad der virker og ikke virker i forhold til at få børn til at sove. Vi vil forsøge at afdække alle de mest relevante hvorfor, hvordan og hvornår. Det er derfor, vi har startet denne blog. For at hjælpe både os selv og andre forældre i alle stadier af desperation over, hvordan de får ro på børneværelset om aftenen.

En vellykket putning giver gladere og mere friske børn. Men – lige så vigtigt – giver det også forældre med mere overskud. Følg løbende denne blog, hvor vi nærmere på den faktuelle viden, der findes om at få børn til at sove.

Prøv vores drømmehistorier med Vilter Ørngot gratis.

Sov godt derude,
Lars Henriksen og Anders Larson

0 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*