❄Kolde godnathistorier til varme sommerdage ?

❄Kolde godnathistorier til varme sommerdage ?
14. juli 2019 Lars Henriksen
kolde godnathistorier med Vilter Ørngot

Pyha, det er varmt for tiden. Og det gør det jo ikke ligefrem nemmere for de små at falde i søvn. Heldigvis er hjælpen nær. Ikke blot i form af Vilter-historier, men af kolde Vilter-historier!

Du har helt sikkert prøvet det – at forsøge at putte børn i et overophedet børneværelse. Sommerluften, som var så dejlig i løbet af dagen, er nu jeres største fjende, og nattesøvnen er alvorligt truet. Gennemtræk hjælper ikke – det forudsætter sig at luften bevæger sig bare en lille smule.

Derfor har vi samlet fem historier, der alle foregår i afkølede temperaturer. Det eneste som ikke er afkølet er handlingen – historierne er lige så tossede og fantasifulde som altid. Ellers vil Vilter ikke være med. Vi håber at disse godnathistorier kan være med til at afkøle putningen.

Vilters kolde godnathistorier

To fartglade drager og en sørøver i gips - del 1 & 2

To fartglade drager og en sørøver i gips del 1+2

I To fartglade drager og en sørøver i gips del 1+2 flyver dit barn på turbo-dragerne Ping og Pong op til Kaptajn Bos flyvende piratskib (det var egentlig slet ikke meningen, at de skulle besøge ham, men… læs hellere selv). Derefter landet dit barn lander på Antarktis, hvor det får sig en ordentlig tur på en is-rutchebane sammen med en helt masse pingviner og en lidt speciel hvalros. Disse to historier finder I i drømmepakke 4.


Hjælp, jeg er skrumpet del 1+2

Hjælp, jeg er skrumpet – del 1 og 2

I Hjælp, jeg er skrumpet del 1+2 bliver dit barn lille bitte og tager med en muldvarp på skateboard ned under jorden, hvor der er stor fest for skovens dyr. Det går ikke stille for sig, men menuen er… ikke for børn! Hjemturen bliver heller ikke helt almindelig, og det er her, dit barn finder ud af – på egen krop – hvorfor man aldrig må skyde gråspurve med kanoner. Eller bruge kanoner til at skyde med gråspurve. Find disse to historier i drømmepakke 1.


Skykongen Knud og den farlige Regnorm

Skykongen Knud og den farlige Regnorm – del 1 & 2

I Skykongen Knud, Skyllingerne og den farlige Regnorm kommer dit barn igen med op over skyerne, hvor der er dejlig køligt. Men der er også en regnorm, der spiser regnskyer og får det til at regne helt forkerte steder, så Skyllingerne lægger en farlig plan. I sidste ende bliver det dog dit barn, der redder dagen og skaffer regn igen. Denne historie er i drømmepakke 2.

Koldt vejr?

Den nat du gravede hele vejen til den anden side af jordkloden

Den nat du gravede hele vejen til den anden side af jordkloden – del 1 & 2

Hvis det nu faktisk skulle blive koldt i vejret igen, har vi også en løsning til jer, for i historien Den nat du gravede hele vejen til den anden side af jordkloden skal dit barn hjælpe Vilter med at grave rigtig langt, og det bliver rigtig varmt. Der viser sig nemlig at være masser af lava inde i midten af jordkloden. Og omme på den anden side, er der tykke damer i bikini. Læs den for dit barn, hvis du tør. I finder denne dobbelthistorie i drømmepakke 4.


Dette er så vores udvalg af særligt veltempererede godnathistorier. De skulle gerne have samme effekt som et glas koldt rosé på terrassen en varm sommeraften når børnene omsider er faldet i søvn: man får straks lyst til mere. God fornøjelse med historierne og nyd sommeren. Og husk, at Vilter hellere end gerne vil med på jeres ferie.

0 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*