Første skoledag med Vilter Ørngot

Første skoledag med Vilter Ørngot
28. august 2020 Anders Larson
Første skoledag med Vilter

Første skoledag er ingen sag – når Vilter er med

89 børn fik et helt særligt minde fra deres første skoledag i august 2020. For Vilter sneg sig med.

Første skoledag kan være en stor mundfuld. Eller en stor mavefuld, når maven er fuld af sommerfugle. Så vi spurgte verdens bedste drømmepilot, Vilter Ørngot, om han ikke kunne hjælpe. Det er nemlig meget ofte sådan, at børn bliver mere modige, når de ved, at han er i nærheden.

Det ville Vilter gerne (hvis han fik 147 pandekage med nutella og is og alle de flødeboller, han kunne have i lommen). Derfor fik han nogle ganske travle dage i uge 33, for der var mange venner af Vilter, der gerne ville have ham med.

Os, der forsøger at holde styr på Vilter, lovede at sende Vilter afsted til de 20 første børn, der sendte et billede af deres første skoledag til os. Men vi havde undervurderet, hvor stort behovet for Vilter var (Vilter selv var ikke overrasket), og vi ville så nødig skuffe nogen børn, så vi (og Vilter) kom på overarbejde. Da Vilter havde sneget sig ind på 89 børns billeder, orkede hverken han eller vi mere.

Resultatet er blevet en fantastisk billedsamling af børn fra hele landet, der deler et af deres livs store øjeblikke med Vilter. Vi bliver helt glade i låget af alle de forventningsfulde børn, så I skal også have mulighed for at se eller gense dem her. Er der mon nogen du kender?

 

0 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*