Personlige børnebøger

(navn) og mormor rejser til (ret) gamle dage og redder en månemission

NYHED: I denne bog tager Vilter både barnet og mormor eller farmor eller onkel Lasse (vælg selv navnet) med på eventyr i gamle dage – altså dengang bedste var ung i tresserne. Sammen flyver de helt til Amerika, hvor de hjælper med at sende Neil Armstrong godt afsted til månen. En skør, lærerig og underholdende bog.

Vilter, (navn) og kunsten at surfe på regnbuer

Personlig børnebog cover

Kunsten at surfe på regnbuer er en personlig børnebog hvor dit barn tager sin bedste ven og yndlingsbamse med op over skyerne for at surfe sammen med Vilter Ørngot. Og for at indsamle guldmønterne for enden af regnbuerne.
Men Frøken Feuerwerk er chef over alle regnbuer og meget rasende, så nogen må finde på en snedig plan for at komme forbi hende.

Vilter, Iqbal, (navn) og mysteriet om de 20.000 dåsesodavand

Personlig børnebog forside

I “Mysteriet om de 20.000 dåsesodavand” møder dit barn den populære figur Iqbal Farooq, og sammen med Vilter forsøger de at løse at mystisk mysterium ved hjælp af en luftballon. En personlig børnebog skrevet i samarbejde med Manu Sareen.

Det siger vores læsere

Hvem er Vilter Ørngot

Vilter Ørngot er verdens bedste drømmepilot. Han vækker dit barn om natten og tager det med på fantasifulde eventyr fyldt med sjov og ballade. Med et af Vilters drømmeboljser i maven kan alt ske – og det gør det! Til trods for sjov og ballade er Vilters godnathistorier designet til at få dit barn til at falde til ro. Til sidst i hver fortælling falder dit barn i søvn som en del af fortællingen. Straks finder Vilter sin mundharmonika frem og spiller sin godnatmelodi.

Se hvad Vilters personliggjorte godnathistorier kan gøre for dit barn.

Kunsten at surfe på regnbuer

Vilter Ørngots godnathistorier