Køb drømme

Verdens bedste godnathistorier – der virker!

Køb Vilters godnathistorier

Vi modtager både Mobile Pay og VISA/Mastercard. Når du indtaster dit barns navn, bamse, venner og hjemby, bliver det omdrejningspunktet i en personlig historie, der hjælper dit barn med at falde i søvn.

PERSONLIGE BØRNEBØGER

Udover vores digitale godnathistorier, tilbyder vi også fysiske, personliggjorte børnebøger.

Personlige børnebøger med Vilter

Drømmepakke 1

99,-

Ti spændende drømme med dit barn og Vilter Ørngot i hovedrollen. Dit barns bedste venner og kæreste tøjdyr er også med, når Vilter blandt andet tager dem alle til planeten, hvor alting er omvendt. Han fører dem op i verdens højeste hus, hvor den magiske elevator giver adgang til 1.000 etager – alle fyldt med nye eventyr. Og de kommer med dybt under jorden – på skateboard – til fest med skovens dyr.

Hvis du ikke allerede er gratis medlem på vilter.dk, bliver du det automatisk, når du har købt drømmepakken. Så får du adgang til alle de godnathistorier, du har købt på vilter.dk.

Drømmepakke 2

99,-

10 fantastiske drømme med dit barn og Vilter Ørngot i hovedrollen. Dit barns bedste venner og kæreste tøjdyr er også med, når Vilter blandt andet tager dem med op i en magisk luftballon, dybt under vandet på at narre en farlig haj og tilbage til gamle dage for at bekæmpe en rød drage.

Du bliver automatisk medlem på vilter.dk, når du har købt drømmepakken. Så har du adgang til alle dine godnathistorier på vilter.dk.

Drømmepakke 3

99,-

Ti eventyrlige drømme med dit barn og Vilter Ørngot i hovedrollen. Dit barns bedste venner 10 vilde drømme med dit barn og Vilter Ørngot i hovedrollen. Dit barns bedste venner og kæreste tøjdyr er også med, når Vilter blandt andet tager dem med i eventyret om Tornerose, ind i spillet Minecraft og ud på motorvejen i den sejeste Ferrari.

Du bliver automatisk medlem på vilter.dk, når du har købt drømmepakken. Så har du adgang til alle dine godnathistorier på vilter.dk.

Drømmepakke 4

99,-

10 fantasifulde drømme med dit barn og Vilter Ørngot i hovedrollen. Dit barns bedste venner og kæreste tøjdyr er også med, når Vilter blandt andet tager dem med op til et flyvende piratskib, til strudse-væddeløb på den afrikanske savanne og hele vejen ind i munden på en rød blåhval.

Du bliver automatisk medlem på vilter.dk, når du har købt drømmepakken. Så har du adgang til alle dine godnathistorier på vilter.dk.

Drømmepakke 5 med Vilter Ørngot

Drømmepakke 5

99,-

Ti eventyrlige Vilter-drømme, som altid med dit barn i hovedrollen. Dit barns bedste venner og yndlings-tøjdyr er også med, når du lærer mørket at kende, besøger tandfeens slot på sydpolen, flyver til månen og finder ud af hvor mange elefanter der kan være på dit værelse.

Du bliver automatisk medlem på vilter.dk, når du har købt Drømmepakke 5. Så har du adgang til alle dine godnathistorier på vilter.dk.

Læs selv-drømme med Vilter Ørngot

99,-

NYHED: 10 godnathistorier som dit barn selv skal læse. De er skrevet i jeg-form, hvor jeg er barnet selv.

Vilter Ørngot er selvfølgelig med, og dit barn har som altid hovedrollen. Drømmehistorierne har lixtal mellem 9-18, og er egnede til børn fra 1. til 4.klasse alt efter, hvor godt de læser.

Kan dit barn så læse sig selv i søvn med Vilters læs selv-godnathistorier? Det er ikke helt sikkert, men vi kan til gengæld garantere en læseoplevelse ud over det sædvanlige. Vi anbefaler at dit barn læser historierne højt ved sengetid – eller når som helst når læsetrangen presser på.

Du får adgang til alle historierne under Mine Drømme på vilter.dk, når du har købt pakken med Vilters læs selv-drømme.

Spørgsmål & svar

Her får du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om VIlter Ørngot og vilter.dk.

Bliver jeg medlem når jeg vælger at prøve de 3 gratis historier?

Nej, du bliver ikke medlem. Når du skriver dig op til at prøve Vilters 3 gratis godnathistorier, kommer du på vores mailingliste. Herefter modtager du dine gratis historier med e-mail, en om dagen i fem dage. Du kan når som helst afmelde dig igen.

Hvordan modtager jeg godnathistorierne?

Når du vælger at prøve Vilters 3 gratis historier, modtager du dem med e-mail. Hvis du køber en af vores drømmepakker, kan du logge ind og læse historierne på vilter.dk.

Vilters gratis godnathistorier er også  tilgængelige på vilter.dk hvis du opretter et gratis medlemsskab. Så skal du ikke rode rundt i din indbakke for at finde godnathistorierne.

Hvordan fungerer medlemsskab?

Du kan når som helst blive medlem af vilter.dk. Det koster ikke noget, hverken nu eller senere at være medlem, med mindre, du vælger at købe flere historier med Vilter Ørngot.

Som medlem kan du logge dig ind og læse dine historier på vilter.dk. De gratis historier samt de pakker med drømme du eventuelt har købt, har du altid adgang til. Du kan også ændre dine personlige oplysninger, der er med i historierne. Det er meget praktisk, hvis dit barn får en ny yndlingsbamse, eller I flytter til en ny by.

På vilter.dk går vi meget op i, at dine oplysninger bliver behandlet korrekt. Vi har selv børn, og kunne aldrig drømme om at videregive selv de mest basale oplysninger om vores guldklumper, med mindre vi var sikre på at sikkerheden er i orden. Det er den på vilter.dk, og vi lever selvfølgelig op til de nye strenge EU-regler om håndtering af persondata, EU General Data Protection Regulation (GDPR) som er gældende fra 25 maj 2018.

Hvad med mit privatliv?

Det blander vi os ikke i!

Spøg til side: På vilter.dk går vi meget op i, at dine oplysninger bliver behandlet korrekt. Vi har selv børn, og kunne aldrig drømme om at videregive selv de mest basale oplysninger om vores guldklumper, med mindre vi var sikre på at sikkerheden er i orden. Det er den på vilter.dk, og vi lever selvfølgelig op til de nye strenge EU-regler om håndtering af persondata, EU General Data Protection Regulation (GDPR) som er gældende fra 25 maj 2018.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Det gør du under dine kontoindstillinger når du er logget ind. Så sletter vi alle dine persondata og de godnathistorier, du har købt, er ikke længere tilgængelige på vilter.dk. Husk, at dit medlemsskab er gratis.

Hvordan får mit barn hovedrollen i historierne?

Lige præcis hvordan dit barn kommer med i historierne er en erhvervshemmelighed. Men vi kan afsløre, at det har noget med magi at gøre.

Grundtanken bag Vilters godnathistorier er, at de skal være personlige. Når du udfylder dit barns navn, bliver det automatisk en del af historien sammen med barnets yndlingstøjdyr og bedste venner. Det gør vores godnathistorier unikke, og vores undersøgelser viser, at børn er vilde med at være en del af Vilters historier.

Som en af vores læsere formulerer det:
“En fest. Det er jo sejt at være omdrejningspunkt”

Er det godt med slik ved sengetid?

Nej, desværre. Vi ville ønske, at det var, men der er intet, vi kan gøre ved det. Vilters magiske drømmebolsjer er selvfølgelig helt i orden. Dem deler han ud af i historierne, og så kan alting ske. Vi er ret sikre på, at de er sukkerfri.