Godnathistorier for børn på 4-12 år med Vilter Ørngot

Kunsten at få dit barn i seng på en god måde

Det skal være en god oplevelse at lægge dit barn i seng. For jer begge to. Det er kvalitetstid, hvor I er helt tæt på hinanden. Og hvor dit barn skal føle sig tryg og elsket.

Men det er ikke altid lige nemt. Det kender vi godt selv! Derfor har vi skabt en særlig slags godnathistorie, der hjælper dig med at gøre afslutningen på dagen så god som mulig. Vores historier sætter dit barn i centrum ved at give det hovedrollen hver gang sammen med Vilter Ørngot. Til sidst får dit barn lov til at falde i søvn til lyden af Vilters godnatmelodi.

Rigtig mange forældre fortæller i vores brugerundersøgelse, at vores personlige godnathistorier rent faktisk gør det nemmere at få børnene i seng.

Prøv vores godnathistorier gratis. Vi hjælper dig med at få lidt mere voksentid om aftenen til opvasken, den sidste arbejdsmail og en kop the et glas vin.

Lommen fuld af godnat­historier

Med Vilters godnathistorier har du altid sjove og spændende eventyr i lommen. Uanset om du er derhjemme, i bilen eller på telttur i Sverige. Så nu slipper du (måske…) for at læse samme historie igen for 37. gang. Og du behøver ikke have lyset tændt, mens du putter dit barn, når du nemt kan læse historien på din telefon eller tablet.

https://www.facebook.com/vilterorngot/videos/2416202118431045/

Som familievejleder bliver jeg begejstret, når jeg støder på nogle materialer som kan give den gode fortælling om aftenen, når børnene skal sove.

Lola Jensen, familievejleder og foredragsholder

Med Vilter Ørngot på drømmerejser

Sådan virker Vilters historier

Dit barn i hovedrollen

Når du indtaster dit barns navn, alder og hjemby, indgår oplysningerne automatisk i godnathistorien og giver dit barn hovedrollen.

Drøm med Vilter

Vilter Ørngot er med i alle historierne. Han tager dit barn med i sjove og fantasifulde eventyr og giver dit barn rigeligt at drømme videre om.

Historiernes varighed

Hver historie tager 10­-20 minutter at læse højt for dit barn. Der kommer også snart historier, dit barn selv kan læse (både højt og lavt).

Tegninger og musik

Godnathistorierne følges af de skønneste tegninger, og efter hver historie får dit barn lov til at falde til ro til Vilters egen godnatsang.

Med Vilter Ørngot på drømmerejser

Sådan virker Vilters godnathistorier

Når du indtaster dit barns navn, alder og hjemby, indgår de oplysninger automatisk i godnathistorien og lader dit barn være i centrum i fortællingen.

Med sig i godnathistorierne har dit barn Vilter Ørngot. Han tager dit barn med i en sjov og fantasifuld drøm og giver dit barn rigeligt at drømme videre om.

Hver historie tager 10­-20 minutter at læse. De fleste skal du læse højt for dit barn, men der er også mulighed for at vælge eventyr, dit barn selv kan læse.

Godnathistorierne kombineres med skønne tegninger af vores illustrator Maria Buchmann, og efter hver historie får dit barn lov til at falde til ro til Vilters egen godnatsang.

De første fem godnathistorier får du tilsendt per mail, så snart du har indtastet oplysningerne om dit barn. Derefter tilbyder vi pakker med 10 sjove og fantasifulde drømme­historier i hver.

Det siger vores læsere

Vores godnathistorier

Du kan købe pakker med godnathistorier. Der er 10 spændende drømme i hver pakke med dit barn og Vilter i hovedrollerne.
Se alle Vilters drømme her

Spørgsmål & svar om vilter.dk

Bliver jeg medlem, når jeg vælger at prøve de 3 gratis historier?

Nej, du bliver ikke medlem. Når du skriver dig op til at prøve Vilters 3 gratis godnathistorier, kommer du på vores mailingliste. Herefter modtager du dine gratis historier med e-mail, en om dagen i tre dage. Du kan når som helst afmelde dig igen.

Fordelen ved at blive medlem er, at du kan læse de gratis historier direkte på vilter.dk og ikke behøver at finde dem frem i din indbakke. Du får også adgang til de gratis historier med det samme og kan selv vælge, hvornår du vil læse dem for dit barn og i hvilken rækkefølge.

Hvordan modtager jeg godnathistorierne?

Når du vælger at prøve Vilters 3 gratis historier, modtager du dem med e-mail. Hvis du køber en af vores drømmepakker, kan du logge ind og læse historierne på vilter.dk.

Vilters gratis godnathistorier er også  tilgængelige på vilter.dk hvis du opretter et gratis medlemsskab. Så skal du ikke rode rundt i din indbakke for at finde godnathistorierne.

Hvordan fungerer medlemsskab?

Du kan når som helst blive medlem af vilter.dk. Det koster ikke noget, hverken nu eller senere at være medlem, med mindre, du vælger at købe flere historier med Vilter Ørngot.

Som medlem kan du logge dig ind på vilter.dk og læse alle de historier, du har købt, og selvfølgelig de gratis historier. Du kan også ændre de personlige oplysninger, der er med i historierne. Det er meget praktisk, hvis dit barn får en ny yndlingsbamse, eller I flytter til en ny by. Eller om I vil variere hvilke af dit barns venner som er med i historierne.

Hvad med mit privatliv?

Det blander vi os ikke i!

Spøg til side: På vilter.dk går vi meget op i, at dine oplysninger bliver behandlet korrekt. Vi har selv børn og kunne aldrig drømme om at videregive selv de mest basale oplysninger om vores guldklumper, med mindre vi var sikre på, at sikkerheden er i orden. Det er den på vilter.dk, og vi lever selvfølgelig op til de nye strenge EU-regler om håndtering af persondata, EU General Data Protection Regulation (GDPR) som er gældende fra 25 maj 2018.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Det gør du under dine kontoindstillinger, når du er logget ind. Så sletter vi alle dine persondata, og de godnathistorier, du har købt, er ikke længere tilgængelige på vilter.dk. Husk, at dit medlemsskab er gratis.

Hvordan får mit barn hovedrollen i historierne?

Lige præcis hvordan dit barn kommer med i historierne er en erhvervshemmelighed. Men vi kan afsløre, at det har noget med magi at gøre.

Grundtanken bag Vilters godnathistorier er, at de skal være personlige. Når du udfylder dit barns navn, bliver det automatisk en del af historien sammen med barnets yndlingstøjdyr og bedste venner. Det gør vores godnathistorier unikke, og vores undersøgelser viser, at børn er vilde med at være en del af Vilters historier.

Som en af vores læsere formulerer det:
“En fest. Det er jo sejt at være omdrejningspunkt”

Er det godt med slik ved sengetid?

Nej, desværre. Vi ville ønske, at det var, men der er intet, vi kan gøre ved det. Vilters magiske drømmebolsjer er selvfølgelig helt i orden. Dem deler han ud af i historierne, og så kan alting ske. Vi er ret sikre på, at de er sukkerfri.