Den Farlige Regnorm

Hvem er

Den Farlige Regnorm

– en gennemsigtig flyvende kæmpe som elsker at spise regnskyer

 

Se alle vores karakterer
Vilter fortæller:

 

I mine godnathistorier er en regnorm ikke altid den slags, som kravler rundt på vejen i regnvejr, og som man godt kan finde på at proppe i munden, hvis man er meget lille. Nej, når du er på drømmerejse med mig, kan en regnorm både være kæmpestor og mega farlig.

Er du da helt tosset, hvor er Den Farlige Regnorm stor. Den er halvt gennemsigtig og på størrelse med en drage. Den kan flyve, og så lever den oppe blandt skyerne. Den ikke bare lever blandt skyer, den spiser også af dem! Hvis du var en lille, sød regnsky, ville der være god grund til at være bange.

Den Farlige Regnorm består mest af luft og kan godt lide at drive rundt, som vinden blæser. Men den bliver ofte sulten, og dens livret er små regnskyer. De bliver slugt hele og i massevis. Når den har slugt for mange regnskyer over et bestemt sted, kan der godt blive tørke der, og så opstår der det, der hedder ørken. Går man en tur der, kaldes det en ørkenvandring. Så ved du det.

[I denne godnathistorie] er Den Farlige Regnorm i fuld færd med at spise regnskyer over Afrika, og det er ikke så godt, da der er ret tørt i Afrika i forvejen. Heldigvis har jeg dig med i godnathistorien, og så skal det nok lykkes os at fange det slangede monster.

Du kender måske allerede til [Skyllingerne]? De kan ikke lide Den Farlige Regnorm. Det er måske, fordi Skyllingerne selv lidt ligner små skyer. Jeg har prøvet at forklare Skyllingerne, at Den Farlige Regnorm kun spiser regnskyer, men de tror mig ikke, de små dunede sky-tosser.

Hilsen verdens bedste drømmepilot

Vilter Ørngot

Du kan læse om Den Farlige Regnorm i følgende historier: