Godnathistorier til indlagte børn på Viborg hospital

Udfyld formularen og modtag historierne

Fra ca 3 år og op

Regionshospitalet Viborg vil gerne gøre det sjovere og lettere for indlagte børn at falde i søvn med hjælp fra særlige godnathistorier. Derfor har hospitalet indgået et samarbejde med vilter.dk og Legeheltene.

Godnathistorierne tager udgangspunkt i Regionshospitalet Viborg og har dit barn i hovedrollen. Historierne er skrevet særligt til at få indlagte børn til at smile og glemme sygdom, smerter og bekymringer – og hjælpe dem med at falde i søvn på hospitalet.

I godnathistorierne kommer Vilter Ørngot, en slags moderne Ole Lukøje, og tager dit barn med på eventyr – og væk fra sygesengen. De rejser med Vilters flyvende skib Lakridsalia til det særlige HoPsital, hvor kun legesyge børn har adgang. Efter at have læst historierne højt, kan I afspille Vilters egen godnatsang.

Det er helt gratis og uforpligtende at modtage godnathistorierne, og Vilter glæder sig til at tage dit barn med til HoPsitalet.

Jeres personlige oplysninger er sikre hos vilter.dk og Drømmepiloterne Aps. De bliver ikke solgt videre eller delt med nogen. Du modtager tre e-mails med historierne efterfulgt af en til to opfølgende e-mails, så vi kan sikre os, at historierne gør mest mulig gavn.

“Disse godnathistorier er et længe ønsket redskab til at flytte fokus og tanker fra angst og usikkerhed til tryghed og nærvær hos indlagte børn. Vilter Ørngot kan også hjælpe forældre, som jo ligeledes er i en usikker situation. De får et redskab til at skabe og fastholde den gode situation, som næsten altid opstår ved puttetid. Jeg kan varmt anbefale historierne.”

Margrethe Brun Hansen, forfatter til bestsellerne Rød Stue Kalder og De Kompetente Forældre