Godnathistorier til indlagte børn på H.C. Andersen Børnehospital

Udfyld formularen og modtag historierne

Fra ca 3-12 år

H.C. Andersen Børne- og Ungehospital vil gerne gøre det sjovere og lettere for indlagte børn at falde i søvn med hjælp fra særlige godnathistorier. Derfor har hospitalet indgået et samarbejde med vilter.dk og Legeheltene.

Fortællingerne tager udgangspunkt i H.C. Andersen Børne- og Ungehospital og har dit barn i hovedrollen. De er skrevet med særligt henblik på at få børn til at smile og glemme sygdom, smerter og bekymringer.

I historierne kommer Vilter Ørngot, en slags moderne Ole Lukøje, og tager dit barn med væk fra sygesengen og ud på eventyr. De kommer med Vilters flyvende skib Lakridsalia til det særlige HoPsital, hvor alle hopper rundt, og hvor kun legesyge børn har adgang. Efter at have læst historierne højt, kan I afspille Vilters egen godnatsang.

Det er helt gratis og uforpligtende at modtage Vilters godnathistorier, og han glæder sig til at tage dit barn med til HoPsitalet.

Jeres personlige oplysninger er sikre hos vilter.dk og Drømmepiloterne Aps. De bliver ikke solgt videre eller delt med nogen. Du modtager tre e-mails med historierne efterfulgt af en til to opfølgende e-mails, så vi kan sikre os, at historierne gør mest mulig gavn.