En godnathistorie med dit barn og hvalen i Hobro i hovedrollen

Hvalen Runa i Hobro Havn med Vilter Ørngot

Få en gratis godnahistorie om hvalen Runa

Højtlæsning for børn på 4-12 år

Har du hørt om hvalen i Hobro havn? Det er der rigtig mange, der har! Og det er også spændende, ikke mindst for børn, for det sker ikke særlig tit. Men alt, hvad der skrives om hvalen, er til de voksne. Derfor har vi skrevet en godnathistorie til børn om hvalen, som vi har valgt at kalde Runa.

Det ser desværre ud til, at Runa ikke kommer til at leve særlig længe. I denne fortælling får den dog den flotteste afsked – og dit barn er med til at sige farvel i selskab med Vilter Ørngot, verdens bedste drømmepilot.

Hvordan kommer mit barn med i en godnathistorie? tænker du måske. Det er meget nemt: udfyld formularen herunder, så sender vi godnathistorien i en e-mail til dig, hvor navnet på din guldklump er flettet ind i teksten.

Det er helt gratis at modtage godnathistorien om hvalen Runa. Du får i alt to e-mails fra os, når du udfylder formularen, så du bliver på ingen måde spammet. Fik vi sagt, at historien er gratis?

Har ud allerede en konto på vilter.dk? Så skal du stadigvæk udfylde formularen herunder. Denne godnathistorie kan kun fås som en e-mail. Men det er en rigtig god e-mail!

Få godnathistorien om hvalen Runa i Hobro og Vilter Ørngot


Video: Annelene Petersen/Randers Amtsavis

Den strandede hval i Hobro kan nu svømme i havnebassinet efter at frivillige vinterbadere trak den fri.

Slået op af TV2 Nord i Tirsdag den 27. november 2018

Video fra TV2 Nord